Home page

Durex

Biografije clanova banda

Otvoreni radio

Jutarnji list

Nomad pop magazin


Duyvis

Samo tebi svira Pips, Chips... na mreži! Dobro došli!
established 26. 07. 1999

ŠTO JE NOVO, ŠTO JE IN?

 • BOG na Internetu! Premijerno preslušavanje fragmenata (prva minuta) od svih pjesama s novog albuma Pipsa u "Real Audio" formatu, tek da se napalite na pravu stvar.

 • BOG & Pipsi u vašem gradu - novi delay! Zaboravite stare datume; pojavljivanje ploče na tržištu dogodit će se tek 15. studenog, a mala promotivna turnejica ide slijedećim redom:
  13. 11., subota - Zagreb (Croatia Records, Bogovićeva)
  16. 11., utorak - Rijeka
  17. 11., srijeda - Pula
  18. 11., četvrtak - Zadar
  19. 11., petak - Split
  22. 11., ponedjeljak - Osijek

  + bonus promocija: u ponedjeljak, 15. 11. na otvaranju novog Dallasovog dućana u Tkalčićevoj, preko puta "Argentine", u Zagrebu, jasno. Scenarij je slijedeći: kompletna postava banda pojavit će se nešto iza 12 sati u dućanu Dallas Records (ekskluzivni distributer "Boga" po trgovinama nosača zvuka u Hrvatskoj i Sloveniji) u vašem gradu, a sve kupce albuma, osim potpisa na svoj nosač zvuka, očekuju i ugodna iznenađenja. Ako vam je dosta čekanja, znajte da se i band i svi oko njega osjećaju isto. Tko je kriv? Hate & junk mail slobodno šaljite na Sony Austria u Beču

 • Pipsi u Sisku! Ripper je čovjek koji je rijetko zadovoljan s koncertima svog banda. A nakon onog u Sisku, 29. listopada, upravo se tako osjećao. Sve o koncertima u rubrici STAGE.

 • Promocija singla&spota u Tvornici! Ha, bio je događaj. Veliko "D", molit ću lijepo. Opširnije ... Inače, "Dan, Mrak" se nezadrživo penje po svim top listama. Toliko o toboganu...

 • "Dan, Mrak" download: rezultati! Od 01. do 05. listopada s našeg sitea i sa stranica Internet Monitora novu pjesmu Pipsa skinulo je 4426 ljudi.

  Cover 1:1 (75 Kb)
 • Sve što ste oduvijek željeli znati? Dobro, makar kad je o Pipsima riječ. Pogledajte upitnike svih članova banda.

 • Najnovije! "Hvatanje Boga za bradu" - potresna foto kronika iz Ljubljane, s ekskluzivnim Ripperovim komentarima. Samo u SLIKOVNICI.

 • On-line shopping! Po albume Pipsa ne morate više ići u trgovinu: možete ih dobiti direktno u ruke, po povoljnijim cijenama - samo ako ih naručite ovdje. Posebna ponuda: CD single Dan, mrak, dvije pjesme po cijeni od 35 Kn - na raspolaganju je još samo nekoliko primjeraka, stoga požurite! A primamo i predbilježbe za BOGA.

 • Fan club! Učlanite se! Poruka fanovima koji nam se javljaju "običnom" poštom: NE šaljite novce za narudžbe u pismima; plaćate poštaru kad vam donese pošiljku!

 • Knjiga gostiju! Kako vam izgledaju Pipsi na mreži? Upišite svoje impresije u DOJMOVNIK